Showing all 18 results

Електричните тротинети стануваат се повеќе популарни во светот. Нивната предност е малата тежина. Тежат од 10 до 15 килограми, а имаат релативно високата моќност и носивост. Некои модели развиваат брзина и до 30 километри на час. Развојот на технологијата овозможи овие алтернативни превозни средства да можат да поминат и до 30 километри со само едно батериско полнење.

Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – ET- M1

33,900.00 ден 28,900.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – A1 GT

32,900.00 ден 27,590.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – A11 S Comfort

26,990.00 ден 21,490.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – A11 S

24,990.00 ден 20,290.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – ALLO A11- PRO

24,500.00 ден 19,900.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен Тротинет – A9

23,985.00 ден 18,990.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – А3

19,220.00 ден 15,990.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен Тротинет – А2

15,850.00 ден 12,990.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Eлектричен Tротинет-A10

12,500.00 ден 10,500.00 ден

Електрични тротинети

Електричен тротинет U1

Електрични тротинети

Електричен тротинет – A11 GT

Електрични тротинети

Електричен Тротинет – A4

Електрични тротинети

Електричен Тротинет – А5

Електрични тротинети

Eлектричен Tротинет – A1 PLUS

Електрични тротинети

Електричен тротинет – A1