Се прикажуваат сите 14 резултати

Зошто да изберете наши Xiaomi E-Тротинети:

  1. Xiaomi M365 Продуктосен Дизајн: Ставаме емфаза на стилски дизајн и функционалност со Xiaomi M365, креирајќи тротинети кои ќе ве издвојат на патот.
  2. Еколошка Одржливост: Со Xiaomi E-Тротинетите, доприносите кон зачувување на животната средина. Заменете ги традиционалните превозни средства со еколошки прифатливи е-скутери.
  3. Интелигентни Опции за Возење: Нашиот асортиман вклучува Xiaomi E-Тротинети со интелигентни контроли, батериски системи и LED осветлување за безбедно и удобно возење.
  4. Долг Животен Век на Батеријата: Xiaomi E-Тротинетите се опремени со напредни батерии што обезбедуваат долготрајна автономија и брзо полнење.