ИНФО

Доколку имате било какво прашање слободно контактирајте не преку бројот наведен , или контакт формата.

Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје
071 350 100 / 02 3100 012
info (at) velosiped.mk
Пон. – Пет: 10:00 – 20:00 / Саб: 10:00 – 17:00

КОНТАКТ

  ЗА НАС

  Велосипед.мк e продавница за велосипеди, тротинети, делови и оперма. Која ви овозможува едноставно интернет купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари.Со користење на Велосипед.мк добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

  Продавницата Велосипед.мк е во сопственост на компанијата Вело Сити Д.О.О Скопје, која е основана во 2017 година и се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на  велосипеди и велосипедска опрема.

  Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје

  Тел. 071 350 100 | 02 3100 012

  © 2022 VeloCity
  Hosted by M.P.