КУПУВАЊЕ НА РАТИ

, Брз кредит преку Капитал банка до 36 рати. Потребни документи: Лична карта и здравствена книшка. Одобрување веднаш.

Потрени документи за кредит до 35,000 ден

*Лична карта

*Здравствена  книшка или картичка

За да аплицирате за кредит мора да сте вработени и да зимате плата преку банка.

 

ДОКОЛКУ ИМАТЕ DINERS INTERNACIONAL CARD

Кредитна картичка на Diners internacional до 12 рати.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД СТОПАНСКА БАНКА

1.Кредитна картичка на СТОПАНСКА БАНКА од 12 до 36 рати

12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата

ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД ТУТУНСКА БАНКА

Кредитна картичка на ТУТУНСКА БАНКА од 12 до 36 рати

12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата

IUTE MICROCREDIT

КАКО ДО СУПЕР БРЗ КРЕДИТ ВО САМО 2 ЧЕКОРИ:

1. Одлучете кои производи ги сакате на страната www.trotineti.mk или посетете ги нашите салони.
2. Пополнете ја апликацијата брзо и едноставно директно во продажниот салон, заедно со некој од нашите вработени лица, а апликацијата ќе биде разгледана во истиот момент. Избраниот производ можете да го подигнете веднаш по одобрувањето износ на кредитот:

Со Иуте кредит и Тротинети мк до вашиот идеален избор.

Износ на кредитот:
3000 до 120.000 денари

Рок на отплата:
– до 24 месеци

Отплата:
Еднакви месечни ануитети

Корисници:

Физички лица – државјани на Република Македонија;
Старосна граница од 20 до 68 години при доспевањето на последниот месец на отплата на кредитот;

Без дополнителни трошоци за аплицирање

Калкулатор за IUTE MICROCREDIT на следниот линк : https://iutecredit.mk/