Ninebot Elektricni trotineti

Powered by Segway

 1. Ninebot електричен тротинет
 2. Ninebot Xiaomi тротинет
 3. Електричен тротинет Ninebot купи
 4. Ninebot Max тротинет
 5. Ninebot KickScooter
 6. Квалитетен електричен тротинет
 7. Интелигентен Ninebot тротинет
 8. Ninebot цени за тротинети
 9. Електрични тротинети со батерија
 10. Ninebot Еко-придружни тротинети
 11. Купи Ninebot KickScooter
 12. Ninebot Електричен Воз
 13. Ninebot Компактен тротинет
 14. Продажба на Ninebot тротинет
 15. Возење со Ninebot
 16. Ninebot Електричен Возач
 17. Складен Ninebot тротинет
 18. Ninebot Лесен за Управување
 19. Патување со Ninebot
 20. Ninebot Комфортно Возење
 21. Ninebot Цени и Опции
 22. Брзина на Ninebot тротинет
 23. Возење на Ninebot во Град
 24. Ninebot Литиеви Батерии
 25. Напредни Ninebot Опции
 26. Ninebot Сервис и Поддршка
 27. Водоотпорен Ninebot тротинет
 28. Ninebot Дизајн и Стил
 29. Технологија на Ninebot
 30. Енергетска ефикасност на Ninebot
 31. Ninebot Тротинет со Голем Радиус на Патување
 32. Компактен Ninebot Електричен Воз
 33. Ninebot Сигурносни Карактеристики
 34. Прилагодлив Ninebot Тротинет
 35. Современ Дизајн на Ninebot
 36. Ninebot Пренослив Тротинет
 37. Удобен Ninebot Воз
 38. Ninebot Високи Перформанси
 39. Тротинет со Големи Точки
 40. Напреден Контролен Панел на Ninebot
 41. Ninebot Тротинет со GPS
 42. Ninebot Сензори за Безбедност
 43. Лесно Стартување со Ninebot
 44. Ninebot Тротинет за Градско Возење
 45. Ninebot Патување на Долги Разстојанија
 46. Ninebot Спортски Тротинет
 47. Ninebot Автоматски Светло
 48. Батериски Индикатор на Ninebot
 49. Ninebot Сложување и Разложување
 50. Ninebot Сертифицирани Тротинети

Приказната за Ninebot

Ninebot е приватна компанија со седиште во Пекинг, Кина. Во 2015 година, Ninebot беше стратешки споен со Segway, чие седиште е во Бедфорд, САД. Комбинираната компанија се фокусира на истражување, развој, дизајн, производство, дистрибуција и продажба на производи за транспорт на кратки дестинации, со стратешки штабови во САД, Холандија и Пекинг и производствени центри во САД и Кина.

Segway и Ninebot се посветени на интегрирање на роботски решенија, како што се гласовна контрола и препознавање на лица, и за постоечките технологии и за идните концепти во секојдневниот живот. Сакаме да создадеме производи кои се интерактивни и поттикнуваат попаметен начин на живот.

Времеплов
1999 – Segway Inc е лидер во индустријата во иновациите за личен транспорт

2002 година – Првите лични транспортери на Segway (PT) се продаваат на Amazon.com

2005 – Лансиран е Segway Cross-Terrain Transporter

2013 – Ninebot е основан во Пекинг, Кина

2014 – Лансиран е Segway PT со три тркала – SE-3 Patroller, за пазарот за јавна безбедност

2014 – Ninebot го лансираше Ninebot E+

2015 – Segway и Ninebot ги здружија силите

2015 година – Ninebot од Segway ги лансираше miniPRO и ONE E+

2016 година – Ninebot од Segway го лансира ONE S2 – наследник на Ninebot од Segway ONE E+

2016 година – Сегвеј Европа седиштето се отвори во Амстердам, Холандија

2017 година – Segway-Ninebot ги лансираше Segway miniLITE и S-PLUS

2017 година – Segway-Ninebot го објави доаѓањето на својот најнов производ, Ninebot KickScooter од Segway. Овие електрични скутери со удар, вклучувајќи ги моделите ES1, ES2 и ES4, наскоро ќе ја зголемат популарноста на споделените (кик) скутери“.

2019 година – Segway Powersports претстави три нови серии теренски возила со хибриден погон на EICMA во Милано, означувајќи го нивниот влез во индустријата за мотоспорт.

2020 година – Segway-Ninebot го продолжува својот раст и излегува на берза со котација на Шангајската берза (SSE).

2021 – Segway-Ninebot Europe се впушта на пазарот на скутери L1e-B во Европа и ги воведува своите електрични eScooter и eMoped.

2021 година – Segway Robotics ги воведува косилките за трева Navimow на европскиот пазар.

2022 година – Segway-Ninebot достигнува голема пресвртница со производство на вкупно 10 милиони KickScooter ширум светот.

2022 година – Компанијата продолжува да ја проширува својата гама KickScooter со воведување на нова премиум категорија: сериите Segway P и GT.

2023 година – Најновите модели на KickScooter се опремени со интелигентни функции и интегрирани трепкачи за да се усогласат со новите прописи. Ова ја вклучува серијата E2, серијата F2 и наследникот на најуспешниот европски KickScooter, MAX G2.

2023 – Segway-Ninebot Europe влегува на пазарот L3e-A1 со својот електричен Segway eScooter E300SE.