МАШКИ МОДЕЛИ НА ВЕЛОСИПЕДИ

КЛИКНЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ МАШКИ МОДЕЛ НА ВЕЛОСИПЕД

ЖЕНСКИ МОДЕЛИ НА ВЕЛОСИПЕДИ

КЛИКНЕТE И ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ ИДЕАЛЕН МОДЕЛ НА ЖЕНСКИ ВЕЛОСИПЕД.

ДЕТСКИ МОДЕЛИ НА ВЕЛОСИПЕДИ

КОЈА Е ВИСТИНСКАТА ГОЛЕМИНА
ЗА ВЕЛОСИПЕД ЗА ДЕЦА ?

Големината зависи од висината и структурата на телото.

  • 2-4 Години: 10″/12″ Тркало
  • 4-6 Години: 14″/16″ Тркало
  • 6-8 Години: 18″/20″ Тркало
  • 8-10 Години: 20″/24″ Тркало

ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ

ЕЛЕКТРИЧНИ МОДЕЛИ

Електричните велосипеди се тема која доминира во дискусиите за трендовите во индустријата за велосипеди во последните години. Воопшто не не чуди! Електричниот велосипед е одличен развој на класичен велосипед кој ќе му овозможи на секој велосипедист да оди подалеку, побрзо и да го надмине непристапниот терен. Електричните велосипеди се опремени со најсовремените решенија достапни на пазарот.

За разлика од традиционалните велосипеди,  тие се совршени како алтернатива за патување. Благодарение на нив, можно е да се дојде до посакуваното место без многу напор.

Електричниот мотор дискретно додава енергија кога ви е најпотребна, овозможувајќи ви да се искачите на кој било рид и да уживате во неверојатни погледи од врвот на планините.

Дали одите на патување со велосипед или патувате до работа со велосипед? Без оглед на вашата дестинација, електричниот велосипед ќе го направи вашето возење удобно и пријатно.

ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

Зошто е-мобилност?

Свесни сме дека урбаниот живот е неисцрпен извор на загриженост. Но, барем лесно може да ги решите сообраќајните. Можете да се движите низ градот без да се грижите дали ќе навлезете во сообраќаен метеж. Не грижете се за емисијата на СО2. Не грижете се за наоѓање паркинг место. Не грижете се за постојано одложување на состаноците.

Кај нас, барем во сообраќајот, можете да најдете чувство на безгрижност.

КОН ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ

ОПРЕМА

ПРОИЗВОДИ

АЛАТ МУЛТИ ФУНКЦИОНАЛЕН
ШИШИЊА / БИДОНИ
ДРЖАЧИ ЗА ШИШИЊА
БРАВИ/КАТАНЦИ/САЈЛИ
БРЗИНОМЕРИ
ДРЖАЧИ ЗА ВЕЛОСИПЕД
ДРЖАЧИ ЗА КОЛА
ДРЖАЧИ ЗА МОБИЛЕН
КАЦИГИ / ШЛЕМОВИ
СВЕТЛО
ТОРБИЦИ
ПУМПИ
БАГАЖНИЦИ
ОБЛЕКА
БРАНИЦИ
КОРПИ
РАКАВИЦИ
РЕТРОВИЗОРИ
НАОЧАРИ
ШТЕНДЕР / НОГАРКА
ПОМОШНИ ТРКАЛА
СЕДИШТА
СЕДИШТА ЗА ДЕЦА
ЅВОНЧИЊА
ШТИТНИЦИ
РАЧКИ ГРИПОВИ
РОГОВИ
УЉЕ / ОДРЖУВАЊЕ
ЛЕПЕНКИ
ЗАШТИТНИК ОД ЛАНЕЦ
ОСТАНАТО..

ДЕЛОВИ

ПРОИЗВОДИ

АЛАТ ЗА СЕРВИС
АМОРТИЗЕРИ / ВИЛУШКИ
ГЛАВИНИ ЗАДНИ
ГЛАВИНА ПРЕДНА
ЗАПЧАНИЦИ
КОЧНИЦИ – V-BRAKE
КОЧНИЦИ ПЛОЧКИ/ПАКНИ
КОЧНИЦИ РАЧКИ
АДАПТЕРИ ЗА ДИСК
КОЧНИЦИ ЗА ДИСК
РОТОРИ / ДИСКОВИ
МЕНУВАЧИ / ШАЛТЕРИ
ЗАДНИ МЕХАНИЗАМИ
ПРЕДЕН МЕХАНИЗАМ
ЗАДНИ ОСОВИНИ
ПРЕДНИ ОСОВИНИ
СРЕДНИ ОСОВИНИ
СРЕДНИ ПОГОНИ
ЛАНЦИ
ПЕДАЛИ
ТРКАЛА
ДЕЛОВИ ЗА ТРОТИНЕТ
ВОЛАНИ
СТЕМОВИ
ГАРНИТУРИ ЗА ВОЛАН
ЦЕФКА\КОЛЧЕ ЗА СЕДИШТЕ
СТЕГИ ЗА КОЛЧЕ/ЦЕФКА
САЈЛИ КОШУЛИЦИ
ПОЛНАЧИ

УШКИ, ШПИЦИ, МУТЕРИ

ОСТАНАТО..

ГУМИ

Everyone at Salient bike industries is a die hard rider, and what this translates into ultimately is a higher quality product. We know the trails you want to go on so rest assured; we know exactly what’s needed to handle them.

БИДИ БЕЗБЕДЕН ABUS LOCK MADE IN GERMANY 

ABUS го покрива целиот опсег на безбедност на велосипеди со висококвалитетни U-брави, брави за синџири и преклопни брави, спирален кабел и брави за кабли – и ја нуди вистинската брава за велосипед за секоја потреба.

ABUS го нуди вистинското решение! Почнувајќи од основна заштита до високотехнолошки брави во однос на заштита од кражба. Кликнете и пронајдете ја вистинската брава за вас!

НАЈДОБАР ДЕЛ ДЕЛОВИ

Handling how you manage payments online is very important. Salient is a new innovative and easy to use method of sending & receiving money online. It’s fast, secure and free to sign up.

  • Top Customer Support
  • Most Liked Company
  • Best In Class 2016
  • Friendliest Group
  • Innovative Brand

Quality is what matters most

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. A small river named Duden flows.

Learn MoreLearn More

Потекло на зборот ВЕЛОСИПЕД

Потекло на зборот ВЕЛОСИПЕД

Зборот „бицикл“ (англиски: bicycle) првпат се појавил во англискиот печат во дневниот весник „Дејли њуз (The Daily News)“ во 1868 година, со цел да ги опише „бициклите и трициклите“ на „Елисејските полиња и Боа де Булоњ“. Зборот првпат се користел во 1847 година во француска публикација за да опише неидентификувано возило на две тркала, најверојатно двоколка, запрежна кола на две тркала. Конструкцијата на велосипедот била напредок од „велосипедот“, иако користењето овие зборови во одредена мера, извесно време се преклопувало.

Според стандардниот македонски јазик се користи зборот велосипед, иако во секојдневниот говор се сретнува и изразот „точак“.

“Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantic”

Jennifer Smith
Graphic Designer

This Is Salient

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo elit tellus amet.

Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Deploy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Develop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Nectar Advertisement

View Project