Showing 1–20 of 33 results

Електричните тротинети стануваат се повеќе популарни во светот. Нивната предност е малата тежина. Тежат од 10 до 15 килограми, а имаат релативно високата моќност и носивост. Некои модели развиваат брзина и до 30 километри на час. Развојот на технологијата овозможи овие алтернативни превозни средства да можат да поминат и до 30 километри со само едно батериско полнење.

Sale!

Електрични тротинети

MS Energy E20

40,900.00 ден 35,999.00 ден
Нема на залиха

Електрични тротинети

Xiaomi Mi Pro 2 Електричен тротинет

33,490.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

MS Energy E10

36,900.00 ден 29,999.00 ден

Електрични тротинети

Xiaomi Mi Електричен тротинет 1S

26,900.00 ден
Sale!
Нема на залиха

Електрични тротинети

Freego 10″ ES-08S Elektricen trotinet

29,900.00 ден 25,990.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

MS Energy Neutron N3

28,900.00 ден 24,990.00 ден
Sale!
Нема на залиха
30,000.00 ден 23,900.00 ден
Sale!
Нема на залиха
29,000.00 ден 22,990.00 ден
Sale!
Нема на залиха

Електрични тротинети

Електричен тротинет – A11 S Comfort

26,990.00 ден 21,490.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Freego 8.5″ ES-08S Elektricn trotinet

26,500.00 ден 20,990.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

MS Energy M10

23,900.00 ден 18,900.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

MS Energy Neutron N1

22,900.00 ден 17,900.00 ден
Sale!
Нема на залиха

Електрични тротинети

Електричен Тротинет – А5

21,990.00 ден 16,490.00 ден
Sale!

Електрични тротинети

Електричен тротинет – А3

19,220.00 ден 15,990.00 ден
Sale!
Нема на залиха

Електрични тротинети

Електричен Тротинет – А2

15,850.00 ден 12,990.00 ден
Нема на залиха

Електрични тротинети

Електричен тротинет – ALLO A11

Нема на залиха

Електрични тротинети

Elektricen trotinet ET800

Нема на залиха