Електричен тротинет – A11 S Comfort

26,990.00 ден 21,490.00 ден

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 20-30 km

Големина на тркала: 8.5″

KERS System

Заден амортизер

Нема на залиха