Електричен тротинет – ET- M1

33,900.00 ден 28,900.00 ден

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: хх km/h

Обсег со полна батерија: 30-55 km

Големина на тркала: 10″

KERS System

1 преден 3 задни амортизери