Elektricen trotinet A11 GTS 10.4A-40 БАТЕРИИ X 2600 MAH

Почнувајќи од 860 ден месечно.

21,990.00 ден

Брз кредит преку Капитал банка само со лична карта
12 рати ххх  ден.
24 рати ххх ден.
36 рати ххх ден.
Одобрување за 30 мин

*За да аплицирате за кредит мора да сте вработени и да зимате плата преку банка.

Потребни документи:

Лична карта

Здравстена книшка

Купи со IuteCredit