Електричен тротинет U1

Модел – ET-U1
Мотор: 300W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 36V/ 7.8AH
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија – 30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 18 kg
Има предни и задни амортизери