Elektricen velosiped VIPER E-BIKE 29 XC

80,000.00 ден 57,000.00 ден

Бренд: -E-Bikes | Electric Bikes, VIPER

Димензија на Тркало: 29″

Димензија на рам: 48см

Опсег со полна батерија: 40км