Електричен тротинет – Xiaomi MI M365

0.00 ден

Носивост:120кг

Максимална брзина: 25km/h

Опсег со полна батерија:до 30км

Големина на тркала:8.5″

Тежина: 12.5кг

 

 

Нема на залиха