Freego 8.5″ ES-08S Elektricn trotinet

26,900.00 ден 20,990.00 ден

Freego 8.5″ ES-08S Elektricn trotinet

Брз кредит преку Капитал банка само со лична карта
12 рати 1972 ден.
24 рати 1061 ден.
36 рати 775 ден.
Одобрување за 30 мин

*За да аплицирате за кредит мора да сте вработени и да зимате плата преку банка.