Xiaomi Mi Essential Електричен тротинет

19,900.00 ден

Брз кредит преку Капитал банка само со лична карта
12 рати ххх  ден.
24 рати ххх ден.
36 рати ххх ден.
Одобрување за 30 мин

*За да аплицирате за кредит мора да сте вработени и да зимате плата преку банка.

Потребни документи:

Лична карта

Здравстена книшка