TROTINET GUMA POLNA 200 x 50 SOLID TYRE

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: KTRE074A Категорија
EAN: 5310000950287

Дополнителни информации

dimenzija-na-gumi

8.5"

Гуми