ЕТ-А2

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Носивост: 100 kg

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 10-15 km

Големина на тркала: 5″

EAN: N/A

Опис

Модел – ET-A2
Мотор: 250W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 24V . 4.4 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 5″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 10-15 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 7.5 kg
Има предни амортизери

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 5"