ЕТ-А3

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 14-23 km

Големина на тркала: 6.5″

EAN: N/A

Опис

Модел – ET-A3
Мотор: 300W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија – Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 6.5″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 14-23 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 11.5 kg
Има предни амортизери

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 6,5"