Електричен тротинет – A1 GT

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 49 km/h
Обсег со полна батерија: 40+ km
Големина на тркала: 10″
EAN: N/A

Опис

Подобрена GT верзија од веќе бараниот Elektricen trotinet ET-A1 , која може да се пофали со својот 18 амперски спортски контролер и неверојатната литиумска батерија од 14 ампер часа, со кои HAMACHI ET-A1 GT се вбројува во врвот на светските електрични тротинети со своите перформанси.

Модел – ET-A1 GT
Мотор:
Номинална моќност – 400W
Максимална моќност – 800W
Предна/Задна кочница Диск/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 14 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 10″
Максимална брзина 49 km/h
Обсег со полна батерија: 40 + km
Максимален нагиб на искачување – 20°
Носивост – 120 kg
Тежина – 20 kg
Има предни и задни амортизери

Дополнителни информации

Брендови

Варијанта

Бел, Сива

Тротинети

Тротинети – 10"