Elektricen trotinet A11 GTS 10.4A-40 БАТЕРИИ X 2600 MAH

: 3,973 ден

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
EAN: N/A

Опис

Elektricen trotinet A11 GTS 10.4A-40

Нова GT верзија од моделот ET-A11 збогатен со посилна батерија од 10.4 Ah, подобрени перформанси. CRUISE CONTROL, KERS систем (зачувување на кинетичката енергија при кочење при што се полни батеријата) , мобилна апликација за поврзување со мобилен телефон – MINIROBOT и заден амортизер.

Користи еколошка батерија , литиумска со 40 ќелии, вградена заштита за електричното коло, двојна заштита од преполнување, двојна заштита од испразнување, сензор за температурни аномалии, заштита од ниска и висока волтажа.

Модел – ET-A11
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 10.4 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8.5″
Максимална брзина 25 km/h
Опсег со полна батерија: 30-40 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – до 100 kg
Тежина – 12.5 kg
Има задни амортизери

Elektricen trotinet A11 GTS 10.4A-40

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно одржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти директно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се одржува ниво над 10 % )

Дополнителни информации

Тротинети

Тротинети – 8,5"