Електричен тротинет – A11 S

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 20-30 km

Големина на тркала: 8.5″

KERS System

EAN: N/A

Опис

Модел –  ET-A11 S
Мотор:
Номинална моќност – 350W
Максимална моќност – 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8.5″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 12.5 kg
Димензии – Должина – 1080 мм
Височина – 1140 мм
Широчина – 430 мм
Пат на сопирање – 4 м

Пристигна новиот и подобрен модел на веќе популарниот ET-A11!!! Новиот “S” модел располага со многу нови карактеристики кои се внимателно бирани со цел за врвен квалитет.

  • KERS System–>Иновативен систем за полнење на батеријата во движење(Hybrid автомобилите и F1 го содржат овој систем)
  • Нова батерија–> Литиумска батерија со 30 ќелии.
  • Двоен систем на кочење–> Задна механичка кочница на диск + преден редуктор на електромоторот (Се активираат истовремено со пристигање на рачката за кочење)
  • Подобрен дисплеј–> Новиот информативен дисплеј ги прикажува најважните информации како што се брзина на движење, состојба на батерија, Sport mode, светла…
  • Нови подобрени светла–> Ново LED светло кое има двојно осветлување (Странично + предно) + Задно светло (Штоп) кое трепка на кочење и се активира со уклучување на светлата.
  • SPORT MODE–> Го искористува целиот потенцијал на новата и подобрена батерија и контролер!
  • MiniRobot app–> Новата апликација е оптимизирана за лесно поврзување и контрола на тротинетот и нуди опции за темпомат (Cruise control), дијагностика и многу други подесувања.
  • Нов систем за заклучување–> Нов, поедноставен и посигурен систем за заклучување на кормило.

Дополнителни информации

Брендови

Модел

,

Тротинети

Тротинети – 8,5"