ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ-ЕТ-A11

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 18-30 km

Големина на тркала: 8.5″

EAN: N/A

Опис

Модел – ET-A11
Мотор: 350W
Предна/Задна кочница Електронска/Диск
Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8.5″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 12.5 kg
Има задни амортизери
Можност за приклучување на мобилна апликација

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 8,5"