Elektricen trotinet A11T 12AH

: 6,500 ден

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
EAN: N/A

Опис

Elektricen trotinet A11T 12AH

10” гуми за максимален комфор

12 Ah батерија

300w мотор

Bluetooth поврзување со мобилен телефон