ЕТ-A4-PLUS

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

24,900.00 ден

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: 25 km/h

Обсег со полна батерија: 20-30 km

Големина на тркала: 8″

  • Напомена: Моделот се продава без седиште
EAN: N/A

Опис

Модел –  ET-A4 PLUS
Мотор: 350W
Задна кочница Гуртни
Батерија – Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција – Алуминиум
Големина на тркала – 8″
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување – 15°
Носивост – 120 kg
Тежина – 19 kg
Има предни и задни амортизери

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 8,5"