Електричен тротинет – ET- M1

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

Носивост: 120 kg

Максимална брзина: хх km/h

Обсег со полна батерија: 30-55 km

Големина на тркала: 10″

KERS System

1 преден 3 задни амортизери

EAN: N/A

Опис

Тротинетот ET-M1 има заден систем на блокирање на сопирачки со диск , КЕРС – иновативен систем за регенерација на батеријата. Користи еколошка батерија , литиумска со 65 ќелии, вградена заштита за електричното коло. Исто така е подобрена амортизацијата со еден преден и два задни амортизери.

Мотор500 W
КочницаДиск
БатеријаLi-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
КонструкцијаАлуминиум
Големина на тркала10 инчи
Максимална брзина30 km/h
Опсег со полна батеријаMax. 55 km
Носивост120 kg
Тежина20 kg
Амортизери1 преден и 2 задни
СветлаПредно лед / Задно лед
Наѓиб на искаќување15 %
Димензии112cm / 120cm / 52cm
ВодоотпорностIP54

Дополнителни информации

Брендови

Варијанта

Бел, Сива

Тротинети

Тротинети – 10"