6 %
OFF

ELEKTRICEN TROTINET ET MASTER 15Ah

33,990 ден

: 8,500 ден

EAN: N/A

Опис

Детали за производот
Мотор500 W
КочницаДиск Koчница
БатеријаLi-Ion 36V 15Ah
КонструкцијаАлуминиум
Големина на тркала10 инчи
Максимална брзина30 km/h
Опсег со полна батерија40 km
Носивостдо 100 kg
Поврзување со BluetoothДа-со апликација
АмортизериПреден+Заден амортизер
Наѓиб на искаќување15 %
Време на полнење

6 часа

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )