Ninebot Mini Scooter Xiaomi

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

 

EAN: N/A

Опис

Со Ninebot Xiaomi Mini Scooter, секоја прошетка е нова авантура!
Ninebot Mini Scooter Xiaomi ви дава најнова генерација на технологија, благодарение на механизмот за само-балансирање, лесно можете да се движите со едноставен наклон на телото. поедноставеното искуство со возење со дебитантскиот мини скутер xiaomi се постигнува преку комбинација на напредни алгоритми за контрола, прецизни сензори и процесори со високи перформанси:
само 3 минути ви треба за да дознаете
– 4 пати побрзо од одење
– 15 степени агол на искачување
– 22 км непрекината прошетка
– Сигналните светла автоматски се вклучуваат.

Дополнителни информации

Брендови

Варијанта

Бел, Сива