Elektricen trotinet Segway KickScooter P100SE

110,000 ден

EAN: N/A

Опис

Моќен градски кросовер

Segway KickScooter P100SE е возењето што го баравте кога станува збор за долгите патувања. Со нашиот најдолг досег до 100 km, ова е она што ви треба за да го патувате низ вашиот град. Овој KickScooter доаѓа со нашата најхрабра технологија досега. При вклучување на овој модел, KickScooter ќе се проектира светло за добредојде на земја. Кул,

 

Segway KickScooter P100SE

  • Maximum range up to 100 km
  • Maximum speed up to 25 km/h
  • 10.5-inch SegPower Cross Season tyres with jelly layer
  • Front & rear dual arm suspension
  • Climbing angle up to 23%
  • Welcome ambient light on the rear fender

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 10"