Електричен тротинет SEGWAY NINEBOT MAX G30LE II

EAN: N/A

Опис

SEGWAY NINEBOT MAX G30LE II

 • Максимална брзина:25km/h
 • Опсег:40km
 • Тежина:17.5kg
 • Кочење:E-ABS + механички
 • Моќност:350W
 • Максимална дозволена тежина:120kg
 • Пнеуматични Гуми од 10” инчи
 • Време на полнење:6.5 часа
 • Тип на батерија:Lithium ion батерија
 • Капацитет на батерија:367 Wh (10200 mAh)
 • Конекција:Bluetooth
 • Апликација:Segway-Ninebot
 • Компатибилен со Андроид и iOS
 • Дополнителен внатрешен слој за помал ризик од дупнатини
 • Отпорност на вода од IPX5
 • Интегрирано ѕвонче и странични рефлектори за да се зголеми вашата безбедност
 • Режими на возење: еко возење, спорт- и режим на пешачење за удобно возење
 • Предни, странични и задни рефлектори со сертификат E-MARK

 

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 10"