9 %
OFF

ELEKTRICEN TROTINET XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 4

29,999 ден

: 7,500 ден

EAN: N/A

Опис

Xiaomi Electric Scooter 4

35 км Максимален опсег
300 W Номинална моќност
25 км/ч Максимална брзина
110 кг Максимално оптоварување
Двоен систем за сопирање
Предна E-ABS + задна барабанска сопирачка
17,2 кг Тежина на електричниот скутер
IP54 Степен на покриеност
16% Максимално искачување

СЕКУПОВНО ПОГОЛЕМА ГОЛЕМИНА, ПОУДОБНО ВОЗЕЊЕ

Xiaomi Scooter 4 има севкупно поголема големина во однос на должината, висината и ширината на рачката и стаклата. Висината е зголемена за 38 mm, должината е зголемена за 64 mm, рачката е поширока за 50 mm и ширината на подножјето за 15 mm.

СЕКУПОВНО ПОДОБРЕНИ, ПОТРАЈНИ И ПОУДОБНИ ГУМИ 10″ без тубела

Подобрената големина на гумите до 10″ носи подобра апсорпција на удари и обезбедува поголема стабилност и удобност дури и при возење по нерамни патишта. Дизајнот без цевки го намалува ризикот од дупнување на гумите и, заедно со подлабокото шари, значително го зголемува животниот век на гумите .

МАКСИМАЛЕН ДОМОТ ОД 35 км*, ДОВОЛНО ЗА ДНЕВНО ПРАВИЊЕ ДО РАБОТА

Благодарение на батеријата со голем капацитет од 275,4 Wh, максималниот опсег може да достигне 35 km по целосно полнење на батеријата. Може да ги задоволи повеќето од вашите потреби за патување, како што се секојдневно движење или кратки патувања.

МОЌЕН МОТОР БЕЗ ЧЕТКИ СО МАКСИМАЛЕН ИЗЛЕЗ ОД 600 W

Благодарение на моќниот Hall мотор без четкички, тој постигнува максимална моќност од 600W. Со оваа силна моќност, максималната брзина може да достигне до 25 km/h, а максималното искачување до 16%.

ОПЦИЈА ЗА ПОСТАВУВАЊЕ 3 БРЗИНИ ВО ВОЗЕЊЕ

Слободно префрлајте се помеѓу режимот на одење, стандардниот режим и спортскиот режим за да ги задоволите вашите потреби во различни ситуации на возење.

ИНТЕЛИГЕНТНИОТ ГИРО СЕНЗОР ACC СО ШЕСТ ОСКИ ОВОЗМОЖУВА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ

Благодарение на вградениот жироскоп ACC со шест оски и интелигентниот алгоритам, Xiaomi Scooter 4 може да ги контролира перформансите според движењата на возењето и аголот на навалување. Во случај на можна несреќа, напојувањето ќе се исклучи за да се спречи понатамошна повреда.

ПОДОБРЕН КОРИСНИЧКИ ИНТЕРФЕЈС ВО АПЛИКАЦИЈАТА XIAOMI HOME

Погледнете го видеото за инструкции како да започнете со користење на скутерот, ажурирајте го фирмверот и проверете го статусот на возилото во апликацијата Xiaomi Home / Mi Home. Покрај тоа, во апликацијата можете да добиете информации за максималниот можен опсег, информации за грешки и ќе можете да го заклучите вашиот скутер.

ДЕТАЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРВ ПОГЛЕД СО ИНТУИТИВНАТА ДИГИТАЛНА ТАБЛА

Распоредот и дизајнот се оптимизирани за да се прикажат сите потребни информации на прв поглед.
Додадено е и известување за одржување на гумите.

СИЛИКОНСКА РАЧКА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ

ПРЕМЕСТЕНА СТАНИЦАТА ЗА ПОЛНЕЊЕ Едноставно полнење

ЕЛЕГАНТНО, СТИЛСКО, ПРЕНОСНО И БЕЗБЕДНО Потребни се само 3 секунди за да се состави

ДВОЕН СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ E-ABS систем за предното тркало + диск сопирачка за задното