Електричен тротинет – Xiaomi MI -1S

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

 

EAN: N/A

Опис

Максимална брзина     25km/h

(Максимална брзина за секој режим: Пешачки режим: 5km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)

Досег                                   30km

Тежина                                12.5kg

Кочење                               E-ABS и дискови

Моќност                              250W

Гуми                                      8.5″ пневматски

Тип на мотор                     Brushless DC motor

Издржува тежина           до 100kg

IP-оцена                              IP54

Време на полнење         5.5 часа

Тип на батерија                Lithium ion батерија

Модел на батерија          NE1003-H

Капацитет на батерија   7650mAh/275Wh

Волтажа                               36VDC

Тежина на батерија         1.6kg

Траење на батерија         500 полнења

Дополнителни информации

Брендови

Варијанта

Бел, Сива

Тротинети

Тротинети – 8,5"