Електричен тротинет – Xiaomi MI Essential

: 5,998 ден

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

EAN: N/A

Опис

Електричен тротинет – Xiaomi MI Essential

Максимална брзина     20km/h

(Максимална брзина за секој режим: Пешачки режим: 5km/h; D: 15km/h; S: 20km/h)

Досег                                  20km

Тежина                               12kg

Кочење                              E-ABS и дискови

Моќност                            250W

Гуми                                    8.5″ пневматски

Тип на мотор                   Brushless DC motor

Издржува тежина          до 100kg

IP-оцена                            IP54

Време на полнење       3.5 часа

Тип на батерија              Lithium ion батерија

Модел на батерија         NE1002-H

Капацитет на батерија  5100mAh /183Wh

Волтажа                              36VDC

Тежина на батерија        1.1kg

Траење на батерија        500 полнења

Mi Essential електричен скутер

Уживајте во возењето

Тежина 12Kg

Патување 20Km

Максимална брзина 20 km/h

Склопување во 3 секунди

8.5‘’ Пневматски гуми

Мултифункционална  табла

Аеродинамично алуминиумско тело

E-ABS +дискови

Тротинетот е дизајниран за луѓе што саккат да патуваат лесно и без многу товар. Користи легура од алуминиум што е лесна и издржлива.
Тежи само 12 kg што го прави многу лесен за носење.

Тротинетот е со минималистичен дизајн.
Кога го возите се чуствувате живо додека пешаците ви завидуваат

Склопување во 3 секунди

Благодарејќи на паметниот дизајн за структурата на тротинетот, може да се склопи за само 3 секунди. Склопен има висина од 49cm што го прави полесен за пренесување и компактен за да го сместите било каде

Висока безбедност и долго патување
до 20кm со литиумска батерија

Двоен систем за кочење

Задната кочница користи голем перфориран диск за поголема моќност на кочење, додека предната кочница користи E-ABS. Кога кочите, предната и задната кочница се активираат една па друга што го намалува растојаните потребно да застанете

Нова генерација на пневматски гуми

Отпорноста на дупнување за возење на груби површини е значително подобрена и оптимизацијата за против експлодирање е значително зголемена. Изджливоста на 8.5″ гуми е зголемена 3 пати. Возете удобно на било каков пат

2W Ултра јако светло

Со јакото светло на 2W сијалица сега можете безбедно да патувате и навечер. Аголот и начинот на кој свети убаво ќе го осветлува патот пред вас за да видите се

Надградено задно светло

Кога предното светло е упалено и задното светло автоматски ќе се запали. Кога ќе закочите задното светло ќе почне да светка за да сигнализира дека успорувате. Исто така има рефлективно стакло за побезбедно возење.

* Тестирано со оптоварување од 75 кг, на 30 ° C, влажност од 70%, брзина на ветер – ниво 3, притисок на пневматик од 50psi, на израмнет пат,  под униформна брзина од 15 км / ч Реалните резултати може да варираат во зависност од разликите во температурата, оптоварувањето, брзината на ветерот, условите на патот и други фактори.
* Врз основа на типичната брзина на одење од 1m / s, во споредба со брзината на возење од 3,6 km / h во Стандарден режим (S).
* Сите горенаведени податоци се добиени од лабораториите на Ninebot. Реалните резултати може да варираат врз основа на разликите во условите за употреба.
* Пред да го купите, ве молиме внимателно прочитајте го упатството за употреба за Mi Electric Scooter Essential. Бидете сигурни да ги почитувате локалните закони и регулативи кога користите Електричен Mi Electric Scooter

Дополнителни информации

Брендови

Варијанта

Бел, Сива

Тротинети

Тротинети – 8,5"