MS Energy E21

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ

EAN: N/A

Опис

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Големина на тркалото: 10 “
Максимална брзина: 40 км на час
Алуминиумски рам
Мотор: 500W
Батерија: 36V / 20.8Ah
Време на полнење: 11ч
Опсег: 75-90 км
Кочници со дупли дискови + кочење со нога
Максимално оптоварување: 120 кг
Макс. пораст: 25 °
LCD екран
Светла: предно и задно LED + рефлектирачка лента
IP54 Водоотпорност

Дополнителни информации

Брендови

Тротинети

Тротинети – 10"