10"
Надворешна гума

TROTINET GUMA NADVORESNA 10X2

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T45440 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

dimenzija-na-gumi

10"

Гуми