9"
Полна гума

TROTINET GUMA POLNA 9.0*2.0 Honecomb Solid tire For E25 E22 E2E E25E”

1,100 ден

На залиха

Достапно M3

TROTINET GUMA POLNA 9.0*2.0 HONECOMB SOLID TIRE FOR E25 E22 E2E E25E

SKU: KES26A Категорија
EAN: 7234598790132

Дополнителни информации

dimenzija-na-gumi

9"

Гуми