10"
Внатрешна гума

TROTINET GUMA VNATRESNA 10 X 2

ОДБЕРЕТЕ ОПЦИЈА

ЛИСТА НА ЧЕКАЊЕ
SKU: T45441 Категорија
EAN: N/A

Дополнителни информации

dimenzija-na-gumi

10"

Гуми