• Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.
  НОВО!
  5 %
  OFF

  ELEKTRICEN TROTINET NINEBOT KICKSCOOTER GT2P BY SEGWAY

  Original price was: 199,000 ден.Current price is: 189,990 ден.
  Шифра: AA00001265
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.
  НОВО!

  MS ENERGY MENTOR

  47,999 ден
  : 7,999 ден
  Шифра: T0001333811
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.
  9 %
  OFF

  ELEKTRICEN TROTINET XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 4

  Original price was: 32,990 ден.Current price is: 29,999 ден.
  : 7,500 ден
  Шифра: BHR7128EU
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.
  12 %
  OFF

  ELEKTRICEN TROTINET NINEBOT KICKSCOOTER E2 PRO-E POWERD BY SEGWAY

  Original price was: 32,490 ден.Current price is: 28,490 ден.
  : 4,748 ден
  Шифра: AA0514050005
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.

  TROTINET MS ENERGY EROMOBIL URBAN 500

  39,999 ден
  : 6,666 ден
  Шифра: T0001331375
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.

  TROTINET MS ENERGY EROMOBIL FLARE X

  : 12,000 ден
  Шифра: T0001331385
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.

  TROTINET MS ENERGY eRomobil FLARE

  57,999 ден
  : 9,665 ден
  Шифра: T0001331382
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.

  TROTINET MS ENERGY e Romobil Vortex

  89,999 ден
  : 14,900 ден
  Шифра: T0001331391
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.
  17 %
  OFF

  Xiaomi Electric Scooter 4 PRO (2nd Gen)

  Original price was: 46,900 ден.Current price is: 38,900 ден.
  : 6,483 ден
  Шифра: BHR8067GL
 • 10"
  Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.
  39 %
  OFF

  Elektricen trotinet Ninebot KickScooter F65I Powered by Segway

  Original price was: 63,999 ден.Current price is: 38,999 ден.
  : 6,500 ден
  Шифра: AA00001097
 • Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.

  MS Energy E21

 • Installment price can only be displayed on product, shop, or product category pages.

  Електричен тротинет Ninebot KickScooter F25E Powered by Segway

  : 7,500 ден

Истражете Свртениот Свет на Segway: Вашата Идеална Патека кон Модерно и Удобно Градско Возење!

Дали барате елегантен и иновативен начин на градско возење? Добредојдовте во светот на Segway – брендот кој го преобразува вашето искуство на патеката со неговите интелигентни и авангардни транспортни решенија.

Зошто избрати Segway за вашиот следен електричен тротинет:

 1. Врвна Иновативност: Segway е пионер во иновациите во областа на електричните тротинети. Нашите продукти интегрираат последни технолошки трендови за вашиот удобен и безбеден воз.
 2. Безкомпромисна Сигурност: Со напредните системи за безбедност, Segway гарантира безбедно возење. Анти-блокирачки системи и умни контроли обезбедуваат стабилност и контрола на секоја патека.
 3. Интелигентен Дизајн: Откријте тротинети со елегантен и модерен дизајн, со фокус на функционалност и удобност. Сега може да стигнете на целата своја дестинација со стил.
 4. Долг Животен Век на Батеријата: Со Segway, добивате перформанси на кои може да се верува. Нашиот фокус на ефикасност на батеријата и автономија ги прави нашите тротинети одличен избор за градско возење.
 5. Подобрување на Градскиот Живот: Segway тротинетите го трансформираат градскиот живот. Независно дали сакате да го истражите градскиот шум, да ги избегнете сообраќајните загуженија или да ја поддржите еколошката мобилност, Segway е на вашиот страна.

Одете поголемо со Segway – Вашиот Партнер во Свртената Мобилност!

Изберете го Segway за удобно и интелигентно градско возење. Контактирајте не сега и откријте ги предностите на Segway тротинетите во вашата регија. Возете удобно, возете со стил! 🛴💨