NAJDOBRIOT

SERVIS TROTINETI

Filter

Добредојдовте на TROTINETI.MK – вашиот персонализиран сервис за  електрични тротинети во самото срце на Скопје! Ние сме посветени на пружање нашим клиенти со најдобро и најудобно искуство на електрични тротинети. Нашата флота вклучува врвни брендови како Xiaomi, Segway, Ms Energy и Ninebot, за да ви обезбедиме безбедно и удобно патување во градот.

Оптимизирајте го вашето дневно патување со нашите електрични тротинети, кои не само што се еколошки прифатливи, туку и лесни за управување и удобни за користење. Со локации распрснати низ Скопје, сме тука да ви обезбедиме брз и лесен пристап до нашиот сервис.

Изберете го вашиот тротинет, резервирајте онлајн и се подгответе за искуство кое ќе го промени начинот на кој го доживувате градот.

Изнајмување електрични тротинети Xiaomi

Најдобра цена за Segway тротинети

Ms Energy тротинети под наем во Скопје

Ninebot изнајмување со квалитетна услуга

Како функционира изнајмувањето на електрични тротинети

Тротинети со висок капацитет на батерии

Креативни начини на користење на електрични тротинети

Најнови технологии во електричните тротинети

Како да резервирате тротинети за групи

Патување со стил: Модерни тротинети во Скопје