Поправка и сервис за тротинети

Во тротинети.мк знаеме дека срцето на секој бизнис со електрични тротинети е одличен сервис за тротинети!

Тротинети мк има една од најновите работилници во Скопје, опремена со најнова опрема и поставена за професионално одржување и поправка на вашиот е-скутер. Искористете го техничкото знаење на нашите искусни механичари и нашите фер цени!

Знаеме колку е важно навремено да го сервисирате или поправате вашиот е тротинет, поради што се стремиме брзо да ги обработиме сите нарачки за сервисирање и да ви го вратиме целосно сервисираниот тротинет во најбрз можен рок. Благодарение на нашиот голем магацин за резервни делови, можеме навремено и ефикасно да ги поправиме скоро сите популарни модели на е-скутери. Се разбира, ние се грижиме за сите достапни марки на електрични тротинети.

Ул. Јордан Мијалков бр.3 Скопје

070-306/729

servis za trotineti

Servis za trotineti

Trotineti mk raspolaga so servis za elektricni trotineti:

Promena na baterija za trotinet

Promena na guma za trotinet

Promena na racka za gas za trotinet

Promena racka za kocnica za trotinet

Promena na displej za trotinet

Promena na motor za trotinet

 

Ул. Јордан Мијалков бр.3 Скопје

070-306/729

promena guma trotinet