Тротинет

Електричните тротинети не се само за деца, туку и возрасните можат да уживаат во нив! Ако сте некој кој сака да го забрза вашето секојдневно патување, нашиот електричен скутер E-XR ве покрива. Без разлика дали одите на работа, работите или одите во градот, нашата серија на преклопни електрични скутери E Prime ќе ве одведе таму каде што треба да бидете. Преклопен електричен скутер го прави вашето секојдневно патување до работа, теретана или забавните активности ќе станат многу полесни и побрзи. За забавна алтернатива, можете да го пробате и нашиот електричен скутер со седење. Овој електричен скутер EcoSmart Metro обезбедува неограничена удобност, брзина и удобност, служејќи како совршен модел за сите возрасни.

Топ 10 електрични тротинети 2023

https://www.youtube.com/watch?v=YuG_AFUxgMY

Segway; Ninebot; MS Energy; Xiaomi

Тротинет

попуст

20% Off

 

TROTINET