Trotineti.mk е продавница за електрични тротинети, електрични возила и дополнителна опрема со најширок асортиман на производи во Македонија која ви овозможува едноставно купување на производи директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедувате време и пари.

Со користење на Trotineti.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

Интернет продавницата Trotineti.mk е во сопственост на компанијата ТЈУНИНГ ЦЕНТАР ДОО Скопје, која се занимава со дистрибуција и продажба на електрични тротинети, електрични возила и дополнителна опрема.

Ул. Јордан Мијалков бр. 3, 1000 Скопје // Тел. 070 306 729 | 02 3111 131